SAKARYA / HENDEK - Hendek Orhangazi Anadolu Lisesi

Şbt

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı şubat ayı sorumluluk sınav bilgilerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Kas

03.12.2023 Pazar günü saat 11.00 okulumuzda veli toplantısı yapılcaktır. Tüm velilerimizin katılım sağlamasını önemle rica ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları dolayısıyla Hendek İlçe Milli Eğitiim Müdürlüğünün düzenlediği Bilim Şenliğine Orhangazi Anadolu Lisesi 3 proje ile katılım gösterdik. İshak Bulut ve öğrencileri ilkokul öğrencilerine yönelik suluboya atölyesi, İbrahim ANDIRIRBU, Hasan Esat VURAL ve öğrencileri ise 3d tasarım atölyesi ve 3dRobolab (Mblock) atölyeleri ile etkinliği tamamladı. Etkinlite görev alan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Sınav tarihlerini görmek için linke tıklayınız.

Tem

Okulumuz dergisi yayınlanmıştır. Linke tıklayarak dergiye erişim sağlayabilirsiniz.